zhrzeni láskou

zhrzeni láskou

Anotace: ...

máš-li tu sílu
odlesk svých očí mi dát
pak nemeškej
svážu tě nastokrát

biči mých něžností
podlehne každá

mé hračky
ach vy ubohé hračky
NÁSTROJE
modlíte se k jeho špičce
chtěje ho mezi zuby

jsem nemytý
ale vaše nosy okouzleny
vůní květů zvrácenosti

jsem škaredý
leč vaše oči vidí šlechtice
jehož krása nebes se dotýká

to vaše láska oslabuje smysly
vypaluje černá znaménka do kůže

růžovým závojem mlhy
ověnčete svá těla

ty kdos jí nepoznal, kamenem hoď
a venku ticho, žádná ozvěna
Autor Vodoměrka, 02.11.2010
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvář jenom klamný obal je
to duše...ta tě zahřeje
když nitro v lásce hraje
tak každý ledovec taje
Nevadí když prázdné máš ruce
postačí pouze vždy dobré srdce

23.11.2010 13:27:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí