Vyznání zamilovaného snílka

Vyznání zamilovaného snílka

Anotace: Není to Shakespearův sonet, ale snad se to někomu zalíbí

Vyznání zamilovaného snílka

Já toužím po tobě už roky
Proč mne stále přehlížíš
Já chci tebe, chtěj mě taky
Své srdce mi do rukou nevložíš

Není to náhlý zápal
Je to láska, to už vím
Kolikrát jsem po dechu lapal
Když v tvé přítomnosti být smím

Tebe však v náručí jiný drží
To probouzí ve mně zlost
Má duše, mé srdce denně touží
Držet tě v náručí a nemít tě dost

Tak toto je mé vyznání
Jiný by to řekl pragmaticky
Asi pro mne nikdy nebudeš k mání
Já vždy tě budu milovat, alespoň platonicky
Autor kukopr, 02.11.2010
Přečteno 463x
Tipy 6
Poslední tipující: takova, James Libustka, Gringer, Any 4, Jaine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba mě ano a to tak,že moc

03.11.2010 20:25:00 | takova

moc hezky si to napsal! ;)...ST

02.11.2010 21:13:00 | Any 4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí