?? Kdo ví, čí je to příběh ??

?? Kdo ví, čí je to příběh ??

Anotace: Jeden člověk, jeden žal, jeden osud, jeden kal...........

Jedna žena,
smutné srdce,
dítě uvnitř,
tvého otce,
v sobě mysl,
a né moje,
unitř srdce,
zbytky boje,
zvladlé kvítí,
slunce svítí,
omotané nití,
lásky zbytí,
snad mě za ruku chytí,
ale sny se jenom zdají, mizí, vymírají..........



Padají víčka, sny se zdají, srdce, zahřívají......
Autor Jar.n, 02.11.2010
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: Jar.n, lennerka, Prdelka10, Lucucu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí