Láska je boj.

Láska je boj.

Anotace: ...který je nutno vybojovat s mečem v pochvě.

Umět tak líbat ústa žen,
rád hladím ňadra, bříška nahá,
zůstat s ní vězněm čtyřech stěn,
...ta chvíle je mi víc než drahá.

Má dlaň ji dosud hladí jemně,
jak kočka přede žena snící,
vojko chce plenit cizí země,
...snadná je kořist tiše spící.

...otvírá bránu?? ...jaká lest?!
...pochodní touhy celý hořím,
zapomeň lásko na bolest,
svůj meč do pochvy celý nořím.

Na válku celou noc si hrát,
...nemůže válčit, kdo se bojí,
nemít Tě děvče k smrti rád,
...vysílen padnu v tomto boji.
Autor ota.pé, 03.11.2010
Přečteno 373x
Tipy 23
Poslední tipující: Jana M., carodejka, Gabrielle, Bíša, hašlerka, Kapka, Skalsky Pavel, Bona, Hazentla, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

05.11.2010 23:36:00 | carodejka

Láska je boj,ale dva vítěze má :-)

03.11.2010 09:53:00 | Bona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí