Sítě

Sítě

Anotace: ...

Mysl je zahalena tmou,
srdce přikryto nocí bezednou.
Kráčím sama, ruce prázdné,
síť, ve které smích neuvázne.

Tam, kde byla láska, začíná být zloba,
pořád stejný svět, pro mě jiná doba.
Přestávám věřit, že snad bude líp,
zůstávám sama a sama nechci být.

Prázdnota svojí mocí mě spoutává,
ani špetku štěstí do vínku nedává.
Chybíš mu, ale nechce se vrátit,
co víc vlastně můžeš ztratit.
Autor Jedůfka, 03.11.2010
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nějak.. :o(

25.04.2011 21:00:00 | Jedůfka

Krásné. Ztratíš sama sebe a když pak někdo vezme tě za ruku, řekne "Ach ta zebe..."

18.04.2011 14:15:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí