Jen kamarádi

Jen kamarádi

Anotace: ...

voda je čistá a jseš si tím jistá
ta prokletá místa znič ve jménu Krista
znič vše co je krásné
až plamínek zhasne
i kouzelník žasne, že chtěla jsi zas mě
byli jsme spolu
teď padáme dolu
hráli jsme v duru, teď hrajeme v mollu
chybí nám noty
já nehraju, co ty?
a přitom jsme hráli tak rádi
jen pro ty, co jsou stejní jako my.....jen kamarádi
Autor Manni3, 03.11.2010
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí