Soví očka...

Soví očka...

Anotace: ...má nádherné, velké oči..

Procházím tmavou uličkou, světélkem oděnou..
kráčím za Tebou.
Tvé oči jsou mi odměnou...

Zdálky slyším bít Tvé srdce, jenž pod chtivým tělem se skrývá..
..slyším Tvůj dech, jak hluboce dýchá..

Ruku v ruce, kráčíme temným lesem, v němž hrůza bývá..
můj strach promlouvá pevným stiskem rukou..
..ale stále Tvůj pohled do srdce se mi vrývá..

Na konci lesa, já slyším sovu houkat..
musím Tvé oči k jejím přirovnat.
Chci Tě - musím si v hlavě broukat.
Autor Mrs.Grázl, 03.11.2010
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí