Otrok lásky

Otrok lásky

Anotace: Mé milované

vykouzlil jsem ti úsměv na tvářích
byl pro mě, dlouhé dny mi prozářil
udělal bych pro tebe vše a víc
oddat se ti a nikomu už nic

Chci ti dát surovou něhu
a lehkost, krásu sněhu
máš z toho v očích lesk
ztělesňuješ veselý stesk

všeho trochu, ne! Všeho moc
sílu světla i temnou noc
tak si vyber a uzurpuj
budu navždy jenom tvůj!
Autor MRF, 03.11.2010
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí