Čajová růže

Čajová růže

Anotace: a smutná

Čajová růže
a vedle hrnek s kávou
ještě vřelou
Čajová růže
s rudými plátky krve
na rtech
a ostny na štíhlém těle
po pás v horké kávě
sledována očima
v párech
nad hlavou
Čajová růže
libá i odsouzeníhodná
očima svýma
se dívá
na tu která ji dostala
a která nad kávou
při pohledu na ni
plakala
Autor jvacl, 04.11.2010
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, Danga, Admen, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí