Znovu když...

Znovu když...

Anotace: ...

Znovu nevidíš
když tečou naše slzy
pocit chladu v zimě
jaro navštíví nás brzy
známe naše životy
a někdy nás to mrzí
když závidíš nám lásku
tak už prohráli jsme sázku
znovu se citíš hezká
když se obraz usmívá
znovu tě velmi mrzí
když se nikdo nedívá
zmrzlé květy krvácí
a obecenstvo tleská
když včera nezbylo z nás nic
co budem dělat dneska?
Autor Manni3, 04.11.2010
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí