Vidím...

Vidím...

Anotace: Vždy jsi tu pro mě byl... A snad i zůstaneš.. I když se to nikdy nedozvíš :-)

Vidím v tobě kousek sebe
Vidím v tobě kousek pekla i nebe
Jsi něco po čem toužím a chci to
JSem sobecká a asi dost mimo...

Vždy jsi tu byl a pomáhal
Nyní z tebe vidím jen to dobrý
Starý rány se otevírají
Proč vyplavování starých lásek tak bolí?

Vím že jsi tu vždy byl
Ve chvílích kdy mi tekly slzy
Snad jsi o mě taky někdy snil
A já se smála až moc brzy

Přemýšlíš o mě někdy když vstáváš?
Nebo když zavíráš oči a jdeš spát
Chtěla bych vědět co se ti zdá
Chtěla bych vědět jak moc mě máš rád..

Jsi kamarád nebo odrazená láska
Srdce se chvěje,maska praská
Nedokázala jsem schovat jaká jsem
A ty jsi přesto na útek něpomyslel?

Každej den jsem z tebou a přitom bez tebe
Ztrácím v tom všem pomalu i sebe
Chtěla bych tě jednou pohladit a tiše ti říct
Miluju tě, vždyť to už dlouho víš..
Autor darknness, 04.11.2010
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí