Zamilovat se

Zamilovat se

Anotace: To je životní krása

Zamilovat se je životní krása,
mít rád je krásné souznění,
milovat je báječné štěstí.

To štěstí mám já v Mostě,
viděl jsem jak to mé štěstí roste,
to štěstí má dívka je,
protože se zamilovala,
má ráda a miluje.

To štěstí je má velká láska,
to je má dívka Stázka.
Svou životní cestou bych Tě chtěl vést,
abys mi mohla jako růže krásně kvést.

Věřím, že Tvé štěstí i já jsem,
a báječný sladký sen.
Autor Keyboard Boy, 13.01.2006
Přečteno 743x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jde z toho cítíit ten okamžik..ta chvíle kdy někoho popadla touha napsat to co cítí na papír...syrově krásné :-)

13.01.2006 22:20:00 | Ďobek

Tahle báseň se mi líbí, je to prostě cítit jakou to vyjadřuje tu lásku.

13.01.2006 22:03:00 | Veník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí