Bez ní žít nemohu

Bez ní žít nemohu

Anotace: bez komentáře,není co dodat...

Sbírka: Ty si ta jediná

Už se těším na ten tvůj pohled,
už abych šel hned teď spát,
když naše zitřejší setkání je na dohled,
zítra chci se s tebou smát.

Ale jen jestli budeš mít náladu,
v tom prostředí bílem mezi doktory,
kde přespáváš na tvrdém nemocničním lůžku,
život je někdy takový,
že hází klacky pod nohy.

Je smutné když je někdo v nemocnici,
a když jsi to láasko zrovna ty,
to mne rdousí a velmi ubíjí,
tak honem,uzdrav se mi!

Protože přijít o tebe nechci,
ty sluníčko mého života,
lásko má jediná,miluju tě!
Autor Dubínek, 04.11.2010
Přečteno 466x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezoučká a líbí se mi...Jen piš dál

04.11.2010 21:24:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí