Když se vracím domů

Když se vracím domů

Anotace: Vzpomínka na lásku

Když se vracím domů od Tebe
vzpomínám stále na Tebe,
jak jsme se viděli
a hned sebe jsme chtěli.

Hledal jsem lásku,
našel jsem krásku,
hnědovlasou Stázku,
mou velkou lásku.

Mám ji rád, ona to ví,
její srdce mi napoví.
Autor Keyboard Boy, 13.01.2006
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí