Klišé II.

Klišé II.

Anotace: ...

Záchvěvy jarního stébla ve slabém vánku,
Prvním polibkem vysněným v polospánku,

V zimním kabátu a jarních šatech,
Holé chodidla i úsměv na rtech,

Když poslední vločka dopadá do trávy,
Když oslavenci připijí na zdraví,

Procházíš se mezi stébly; nehybně stojí,
Chvíli samy, ale přece Tvoji.

Když zastaví čas a zhasne svět,
Neštěstí v lásce, štěstí do karet.

Procházíš se mezi stébly jako dáma,
Se spoustou z nich, ale sama.

Sklání se vlivem slabého vánku,
Však s Tvým polibkem,



Vysněným v polospánku.



… lásko.
Autor Eclipse, 05.11.2010
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: Denael, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

**

06.11.2010 23:46:00 | Bíša

Jistě upřímné,ale oprav si prosím gramatické chyby.

05.11.2010 11:35:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí