Ring my bells

Ring my bells

Anotace: Někdy jí miluješ,někdy zase ne

Někdy jí miluješ,někdy zase ne
Někdy jí potřebuješ a pak zase ne
a tak to necháš být.

Někdy to uspěcháme
Někdy padáme
Nezáleží na tom..

Protože způsob, kterým jsme se dotkli, je něco, co nemůžeme odmítnout.
To je to co tě posouvá dál a já tak cítím že žiju


Vzpomeň si na mě, připomínej si mě
Snažíš se schovat.
Já vím co děláš.
Už s tím budeš hotová? Potřebuješ něco nového a dostaneš to.

Přibližuješ se ke mně.
Cítím tvůj dech
Když jsi u mě je to jako by zmizel nový začátek.

Protože způsob, kterým jsme se dotkli, je něco, co nemůžeme odmítnout
To je to co tě posouvá dál a já tak cítím že žiju
Tak pojď.


Říkej co chceš, říkej co potřebuješ
Můžu ti to říct do tváře, víš jak si mě obtočit okolo prstu.

Říkej co chceš, říkej co potřebuješ
Udělám pro tebe všechno a nikdy nebude už nic špatně.

Protože způsob, kterým milujeme je něco, za co nemůžeme bojovat, oh yeah
Nemůžu se tě nabažit, oh jsi to, co mě udržuje naživu
Tak pojď…
Autor Kiki, 05.11.2010
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Makula, páááááááá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto je Enrique, že? Moc dobře ten text znám! :-)

05.11.2010 09:35:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí