Miluji tě

Miluji tě

Anotace: ***

Cítím mříže, které nejsou hmatatelné.
Vidím sny, které nejsou viditelné.
Slyším slova, která nejsou mému srdci blíská.
Neslyším slova, po kterých se mi stýská.
Ty věty, které jsem kdysi slyšela.
Ty věty, při kterých jsem pozor dávat musela,
abych uslyšela každý tón tvého hlasu,
protože ty si mi věnoval kus svého času.
Za to všechno jsem ti vděčná,
kvůli tomu zůstane má láska k tobě věčná.
Napíšu ti poslední větu,
která potěší tě.
Ps: Miluji tě!
Autor KEBONITAA, 05.11.2010
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Míša S., FrankieLamprt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beru to jako vypsání se z pocitů,protože tohle není poezie.

10.11.2010 13:24:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí