...Tři tečky...

...Tři tečky...

Anotace: báseň o tom, jaká umí být láska, když se k vám otočí zády...:-(

Hlavu si podpírám
A občas asi hloupě sním.
Jak svázaná si připadám,
Alkohol a cigaretový dým.

Proč?ptávám se zrcadla
A…ono mlčí.
Proč bolívá mě hlava
A u srdce meluzína skučí?

Proč objímáš mě?
A ploužáků melodie tiše zní.
Proč líbáš mě?
A proč já jsem tak naivní?

Nechci slyšet něžná slůvka,
Srdce praská v okovech.
Kouzelník, co láme se mu hůlka.
…na zámeckých schodech.

Víš, rty, co mě líbaly,
Nedostaneš odpověď…
Ruce, co mě hladily,
Není, není návrat zpět…

Konec…tři tečky
A závěrem…
Konec…jak vlčí smečky
Si po krku my dva jdem…?

A to je škoda, nemyslíš?
Autor Airen, 05.11.2010
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Ejí, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejspíš to škoda je... ale lidi jsou hold už někdy takoví...

07.11.2010 22:19:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí