S andělem po boku

S andělem po boku

Anotace: ...

Anděl co z nebe slét
do srdce vložil dar
jen jeden polibek
na čelo ti dal.

Probudil touhu víru
v duši krásné sílu
probudil jiné vidění
bez něj duchovno není.

Dotkl se zlehýnka
křídel na tvých zádech
stačila chvilka jen
zas zpátky do nebe tě vracel.

Zítra vrátí se snad
ten kdo přináší řád
ten co miluje bez podmínek
přinese lásku do vzpomínek.

Pohne tvým srdcem spanilým
uvidíš pohledem zářivým
pak poznáš lásku
tu zářivou krásu.

Miluj a žij
s andělem po boku.
Autor Alien.v.v.s., 05.11.2010
Přečteno 372x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Juan Francesco de Faro, enigman, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., ZILA78, Antares, Danga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a čertem na rameni...

01.12.2010 00:34:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí