Let do Nekonečna

Let do Nekonečna

Anotace: Letím, nevím kam, kde skončím často slýchávám...

Psaní letí nad oblaky
Žádný dopis nenapsal jsem
Má mysl je mezi mraky
Přes den skládám si sen

Denně slyším množství hlasů
A dokud mám ještě dostatek času
Za tu dobu
Co jsou zamořena oblaka
Mě ten hlas láká čím dál víc

Poleť semnou napříč galaxií
Hodiny neodbíjí
Tak pojď
Ty hlasy pořád vyjí
Neboj se vstoupit na mou loď

Opět chtěl bych ti poslat psaní
Psaní
Jež mě zraní
A v noci naruší tvé spaní

Letím někde nad oblaky
Letím vesmírnými vlaky
Připoj se také k letu do Nekonečna
Autor Bourdon d'Charpiott, 06.11.2010
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Arthur Bimbaud, carodejka, jitka.svobodova, Danga, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí