smutná

smutná

Anotace: ....

Snad

tak už nám zase bude padat sníh na přerovský panorama

aha

nejhezčí fotky jsou ty černobílý
chtěla bych říct oceánům
tvoje jméno
nepřipadat si jako
poloprázdná
poloplná

zasype nám i tu věž,
co snad jako jediná
nic nevyzradí
i čtyři stromy na náměstí
bude krásně

snad
a lidi si jen tak proletí
Autor Rama_Maslova, 07.11.2010
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, labuť, CULIKATÁ, Descardea, Hannazka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí