My dva navždy

My dva navždy

Anotace: Nevím, jak přesně vyjádřit vděk a oddanost...

Lásko, co já bych bez tebe dělala,
čím byl můj život před tebou?
Až s tebou jsem se probrala,
nikdy nás rozdělit nemohou.

Dal jsi mi šanci, možnost milovat,
ukázal jsi, jak krásný život může být,
já tě za to budu navždy zbožňovat,
tys mi dal své srdce do dlaní.

Láska pro tebe znamená vše,
těšíme se na sebe každý den,
chápem se, stejně to cítíme,
potřebuji tě mít, žít ten sen.

Nyní mám jasný smysl života,
dát ti vše, co ti můžu dát,
být tu jen pro tebe, už žádná samota,
dát ti vše, co si jen můžeš přát.
Autor Insomnious Tunri, 08.11.2010
Přečteno 548x
Tipy 5
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Mausinka, PoeziGirl, Nick Name, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí