Jsem stín,jsem dým - bez vůně

Jsem stín,jsem dým - bez vůně

Anotace: ...někdo se mi dostává pod drápky...tak se tu tajně vypisuji...

Jsem dým bez ohně,
jsem tmou v denním světle,
jsem květinou bez vůně.
Prý proč?
Sama nevím.
Snad, že se mi stýská,
ale to už bys' mohl vědět zase ty!
Autor Mersii, 08.11.2010
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Nick Name, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí