Milování za svítání

Milování za svítání

Anotace: ...veršování za svítání...

Milování
za svítání
nemáš zdání
o volání
po milování
Já se skláním
k líbání
k pohladkání
a k vítání
svítání
Ty nemáš zdání
co se honí
jak sto koní
v hlavě mojí
Tak měj slitování
Co co ti brání
vzít do svých dlaní
naše dotýkání
po milování
po líbání
to zasmání
na tvé skráni
mi brání
v hádání
Už mě zhání
tvoje paní
a ty nemáš zdání
jak vyvádí
Je to s námi
na rozsypání
pro tajné milování
za svítání
kdy nemáš stání
a musíš za ní
Nyní nezbývá mi
víc než zklamání
Proto zas se skláním
ke svítání
a sama haním
výbuch lásky své.
Autor jvacl, 08.11.2010
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., vodnař, Sweet KiWi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Totok je styl, ne často k vidění a myslím, že bylo si s ním docela dobře porazeno. ST! je za obsah, v kterém si mnoho z nás nande to své.

10.11.2010 07:38:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí