Rozloučení

Rozloučení

Anotace: láska bolí

Chtěl bych jít spát a začít o tobě snít
ale jsem plný bolesti a smutku
i když v tom snu bych mohl s tebou být
ale myšlenek mám plnou hlavu.

Snažím se pochopit tvá slova
která každý den vyslovuješ nebo píšeš
ale ani trochu mi je nepobírá hlava
když mi neustále tvrdíš jak mě miluješ.

Teď každou noc uleháš v jeho náruči
a mám ti vše věřit a být tu pro tebe?
Lásko promiň, i když tě moc miluji
nejsem blázen, takhle to nepůjde.

Jak bych teď mohl cítit tvé polibky?
Když tvé rty se dotýkaly jeho.
Jak bych mohl cítit tvé krásné dotyky?
Když tvé ruce se dotýkaly jeho.

Je mi strašně z toho že se tě dotýká
a ty že se dotýkáš jeho
moje srdce z té bolesti zkomírá
a nechce být živo.

Sama jsi si zvolila svou cestu beze mě
a já nechci jít po jejím kraji
čekat na to kdy budeš mít volné chvíle
už mi stačilo tohle brouzdání v hnoji.

Hlavně prosím už žádné pohádky
o tom jak neměla jsi jinou možnost
vklouzla jsi zpět otevřenýmy vrátky
udělala jsi tu největší blbost.

Ublížila jsi někomu kdo tě miluje
a trhá ho to teď na kusy
když někoho miluješ, tak se bojuje
za sebe a za ty city.

Kdyby jsi mě jen trochu chtěla
tak by jsi z chaty jela za mnou
ale už tehdy jsi si vybrala
že já nejsem tvou volbou.

Bolí mě, že jsem o tebe přišel lásko
moc to bolí že tímto způsobem
je mi strašně nanic sluníčko
že už tu pro sebe nebudem.

Asi jsem si to celé zasloužil
dostat podruhé přes hubu
za to, že jsem se vám do toho vložil
ale litovat toho nikdy nebudu.

Tímto ti děkuji za to že jsi tu byla
alespoň tu chvíli pro mě
že jsi můj život na chvíli rozzářila
a dala mi kousek sebe.

Přeji ti aby jsi byla šťastná
a měla se lépe než se mnou
aby jsi už nikdy nebyla smutná
budeš mou doživotní láskou.
Autor Benji, 08.11.2010
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, R.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to moc dobře napsané, bylo mi v tu chvíli hrozně a tohle chtělo ven, neřešil jsem jak to bude vypadat pro ostatní.. no hlavne je to bohuzel pravdivy pribeh :´(

16.11.2010 11:40:00 | Benji

Je to smutný příběh, hřejivě napsaný...

16.11.2010 11:33:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí