Svítá

Svítá

Anotace: a já mám strach...

Svítá,a já mám strach,
že sny promění se mi v prach.
Nezbydou mi žádné chvíle,
start ani cíle.
Že hvězdy pohltí černá tuž,
a na rtech zbyla mi jen sladká růž.
Hvězdy co se tak krásně třpytily,
ve svých houpavých lžích se topily.
A ze slzných perel blýskal se vodopád,
toužím,do Tvých doteků se zamotat.
Doteků,polibků
a hořkosladkých úsměvů.
Možná,že vypadá to jako riziko,
temné jako indigo.
A slova tryskají tu perem
modročerným inkoustem.
Autor Kessi, 08.11.2010
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí