Verš první

Verš první

Anotace: První láska

Sbírka: Bolesti srdce

Od chvíle co jsem tě poprvé uviděl,
myslím jen na tebe rád bych ti povědě:

,,Každý den bez tebe je pro mě věčnost,
teď však se ukáže lásky mé věrnost."

Jak moře bez vody, jako poušť bez písku,
žiji jen pro tebe, chci ti být na blízku.

Třeba i po boku, rád tě moc mám,
moc těžké chvíle teď prožívám.

Všechny ty chvíle budu mít v srdci,
strašně tě miluji nesmím však přeci.

Láska je cit, cítím ho k tobě,
nesmím tě mít, chtěl bych být v hrobě.

Ze všech slibů nejhorší tobě jsem dal,
život svůj zahodil, lásky se vzdal.
Autor basnikbezejmena, 09.11.2010
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nikdy se lásky nevzdávej

06.01.2011 18:27:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí