Verš druhý

Verš druhý

Anotace: Doufám . . .

Sbírka: Bolesti srdce

Chodím městem beze jména pod překrásnou oblohou,
já se chudák vyčerpáním sotva držím na nohou.

Došel bych rád za svou milou, neznám tohle město,
srdce mé mi napovídá ja však bloudím přesto.

Potemělou ulicí jdu jen stále vpřed,
mám za sebou těžké chvíle, nevrátím se zpět.

Tvrdou půdu pod nohama měsíční svit pouhý,
jak po provaze nad propastí, který je tak dlouhý.

Půjdu dál, já nevzdám se, kam mě vede srdce,
svoji lásku já si najdu, budem spolu přece.

Život, nouze, strach a bída, smíšené jsou mé pocity,
v malém váčku na krku, mám drahocené klenoty.

Vzpomínky na šťastné chvíle, co jsem strávil s tebou,
na kolena hodlám padnout staň se mají ženou.
Autor basnikbezejmena, 09.11.2010
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: come-past, Iwetta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí