Tvých slov proud

Tvých slov proud

Anotace: ...sopečnou silou vášeň rozezněla v oázu hojnosti, kde dříve suchopár...

Otvíráš ústa a já,
vpíjím se do Tvých očí.
Mluvíš dál a dál,
hlava se mi z touhy točí.
Chci vnímat Tvých slov proud,
impuls elektrizující stoupá do rukou,
lehkým pokývnutím hlavy vnímám slova...
Musím Tě ihned obejmout, neb shořím,
shořím na popel, jak troud...


Ústa ztichlá, mění se v polibků žár,
symbióza paží Tvých a mého těla,
sopečnou silou vášeň rozezněla
v oázu hojnosti, kde dříve suchopár...
Autor Sladkalu, 09.11.2010
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: hašlerka, Danga, Mbonita, Květka Š., Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je láska,
žhavá
nespoutaně...
být milována

09.11.2010 13:18:00 | Květka Š.

Á..to má grády ..žhavý vulkán co pálí..je to krásný pocit co?
Moc pěkné sladkalu!!!

09.11.2010 10:43:00 | xoxoxo

Tady je asi někdo zamilovaný a má culíkatou náladu:)).Hezká,zaláskovaná:)

09.11.2010 07:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí