Ozdoba

Ozdoba

Anotace: ...

Vzdálená a přeci pořád Tvoje
schoulená smutkem do vánočního chvoje
Ozdoba s perletí,co už dávno vyšla z módy
dlouhovlasá blondýnka,ta z dnešní doby...

Zářící svíce a odraz mých rtů
úsměv Ti dám na počkání..jsi vážně tu?
Ozvěna co se ztrácí ,jen slyším tiché cinkání
ve dlani mám maličký zvoneček,smutek s ním zaháním...

Prý zůstala naděje někde schovaná
pod zlatou mašlí,je pěkně zmuchlaná
Šeptám si přání,které Ty neslyšíš
jsem ozdoba k mání......nevidíš?
Autor Kett, 09.11.2010
Přečteno 391x
Tipy 30
Poslední tipující: Linzerka, Bíša, Eru Alonnar, Niky88, Dygi, Jiná, zenge, Gabrielle, Květka Š., bobi bobie, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi zalíbila...ST

09.11.2010 15:00:00 | Bananky v čokolade

Ano - ta naděje je tady stále,
že ozdoba zas bude v módě,
věř že kouzlo které v sobě má,
zas radost jistě udělá. . .
Ahojky Bobi

09.11.2010 12:51:00 | bobi bobie

Hezké a dobře napsáno...ST:-)

09.11.2010 12:35:00 | sobý hnusec

Určitě vidí:))

09.11.2010 12:17:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí