UKOJENI

UKOJENI

Anotace: ....

Zaseknutý bodec lásky,
co na kůži nepálí.
Dvě nádherné čisté masky,
ale návod k nim nedali.

Jak nasadit citovou vazbu,
jak dobít ten ráj citů.
Počkej!..........…já zhasnu!
prosím!....počkej na mě v krytu.

Kryt je smyšlenka pozadí,
Oboustranně dokonalého uspokojení.
Neboj……oni se prozradí,
Pak……………také budeme ukojeni.
Autor ZILA78, 09.11.2010
Přečteno 268x
Tipy 14
Poslední tipující: Niky88, WhiteSkull, Gabrielle, Mbonita, Květka Š., Bona, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré obraty, hodně nápadité. ST!

09.11.2010 18:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí