Jak dopadají zamilovaní

Jak dopadají zamilovaní

Anotace: Je to něco mezi láskou a smrtí.

Jak dopadají zamilovaní

Začíná noc a já jdu spát
Další den v šedi za sebou mám
Teď nechám si o tobě zdát
Kde tě lásko, kde tě mám

Ráno se vzbudím a půjdu dál
Teď jsem však s tebou v myšlenkách
Tu hru jménem vztah sem hrál
Sny kolíbají mě na svých vlnkách

Vzpomínám na dny bez viny
Bez zbytečných výčitek
Zklamán tebou, sebou, láskou a lidmi
Dusím v sobě zklamání a vztek

Ráno stejně jako včera
Jako by to někdo chtěl
Mám pocit, že končí moje éra
A že skončit bych to měl

Tak dávám ti sbohem
Bez tebe žít nemůžu a ani nechci
Posilním se napřed alkoholem
Než duši mi odnesou nebeští letci

Krev po rukou mi stéká
Slyším v dálce andělský chór
Čeká mě už poslední štreka
Láska je horší než mor

Tak vidíš, kam si mě dohnala
Když své srdce si mi dala
Autor kukopr, 09.11.2010
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Any 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí