Srdce v zástavárně

Srdce v zástavárně

Anotace: ***

Až na konci světa,
svedená polibky,
s tváří v dlaních,
životem na střípky

pláču

radostí i bolestí,
že našel si mě osud,
šťastná i nešťastná
jak nebyla jsem dosud...

Rozevřel's ránu
a vyrval mi srdce z těla,
s rozumem na dlani
tolik jsem Ti záviděla...

Utíkám

s hlavou v oblacích
a srdcem u Tebe v zástavárně.
Vlastně Ti ho nechám
a vím,že nebude to marně...

...naplnil's ho láskou...
Autor Písklátko, 09.11.2010
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Dygi, Psavec, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm...tahle je moc fajn.

07.01.2013 14:00:00 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí