Verš čtvrtý

Verš čtvrtý

Anotace: Musím jít dál . . .

Sbírka: Bolesti srdce

Na noční obloze spousty září hvězd,
nevedla k tobě žádná z mých cest.

Má hvězda šťastná přeci jen zašla,
tys v náručí jiného štěstí své našla.

Nebudu dál v cestě tvé stát,
i když tě miluji a mám tě moc rád.

Jak kapka v moři právě si připadám,
tvé city ke mně patří k tvým záhadám.

Už je to za mnou a snad jsem to dokázal,
dále tě milovat navždy si zakázal.

Nechci tě vídat, nechci tě znát,
já už tě nechci nikdy mít rád!

Srdce mé hluboko jen ty jsi ranila,
mou lásku obrovskou přece jsi zabila.

Doufám, že budeš i nadále šťastná
a mě výjde snad znovu má hvězda jasná.
Autor basnikbezejmena, 10.11.2010
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Live to fight, CULIKATÁ, Špáďa, Danga
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc smutné :-(

06.01.2011 18:29:00 | come-past

Určitě tvá hvězda vyjde v pravý čas, možná už někde svítí....Asi jsi prožil hodně bolesti, kterou v sobě ještě máš, proto svou hvězdu zatím nevidíš, chce to čas a zase vzlétneš a rozzáříš se, neztrácej naději!!!

10.11.2010 00:58:00 | Danga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí