Odvěky a navěky

Odvěky a navěky

Anotace: ... políbení, doteky ...

Napiš mi báseň o očích, jež Tě uhranuly.
Napiš, jak sedíš u mého lože.
Podzimní větry běsnily a letní vánky duly.
Ze střípků hvězd byl potok stvořen.
Napiš o touze, která ubírá nám spánku.
Básni o hodinkách na mé levé ruce.
Přál jsem si Nórku, Švédku, Dánku.
Napiš o setkání a o rozluce.
Kdy dotkl jsem se Tvého ňadra.
O prvním polibku, jež byl plachý.
O chvílích, které jsi pro nás kradla.
Kdy sestry Tvé okouzlily mé bráchy.
Taky o stromu a orlí skále.
O srdci, jež Ti kreslím v duchu.
Co bylo velké, zdá se náhle malé.
Proč utíkáš ze světa ruchu.
Má drahá, lásko má odvěká.
Utiš můj hlad i žízeň.
Občas mě cit Tvůj ke mně leká.
A odloučení bývá trýzeň.
Potichu, drahý, zlato, lásko, miláčku.
Most k Tobě vytvořil jsi z modrých obláčků.
Autor Inge, 10.11.2010
Přečteno 501x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Danga, CULIKATÁ, Petbab, NikitaNikaT., Gabrielle, Agniezka, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí