ZKLAMÁNÍ

ZKLAMÁNÍ

Anotace: ****** ***** ****

Sem tam, kde jsem naposledy byla stebou.
Sem tam, kde jsi mě naposledy objímal s něhou.
Sem tu a ty tu nejsi.
Sem tu a ptám se kde jsi.

Dívám se na místo, kde jsi mě objímal...
Dívám se na místo a vzpomínám, jak si mi svůj polibek dal.
Svým tělem si mě hřál.

Teď tu jsem jen já a ticho kolem mě.
Ticho co mě dusí, když nejsi blízko mě.
Sem tady sama bez tebe.
Je mi smutno, dívám se do nebe.

Proč tu jen nejsi, když tě potřebuju.
Proč tu jen nejsi,kvůli tomu básničkuju.

Chci zažít zase ten pocit, kdy jsme byly spolu.
Mé srdce bylo radostné.
Teď prožívá smůlu.
Autor KEBONITAA, 10.11.2010
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, Prdelka10, CULIKATÁ, labuť, Skalsky Pavel, Nick Name
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je jako horská dráha
Jednou jsi nahoře a jednou dole

10.11.2010 14:31:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí