CANNABA

CANNABA

Anotace: CANNABA

Píši Vám, můj milý,
neboť se našeho setkání velmi bojím.
Mám strach,
že vaši důvěru zklamu, snad…
Snad mám opravdu jen strach
a nebo cítím,
jaké to je míti rád?
Nevím, sama se ve svých citech topím,
bloudím, obavami se soužím.

Co když nebudu taková,
jako ve Vašich představách.
Zklamaná důvěra,
opuštěné iluze o kráse
a přátelství,
o víře a porozumění,
poznání nového,
něčeho, co vyšlo ze starého…

Můj milý, drahý můj,
jak se k Vám chovat,
jak Vás poznat,
jaký jste ve skutečnosti,
jaký jste ve svém krásném srdci?
Velmi se toho všeho bojím.

V srdci mi hnízdí obavy a strach,
snad nebude tomu tak napořád.
Doufám a věřím,
modlím se za nás dva.
Toužím po Vás
a našem setkání,
snad se naše nejistota v radost
a souznění již brzy promění…
Autor LOMI, 14.01.2006
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tanicka: Děkuji ti, ale nevím jak to myslíš..víš, já píšu automaticky, prostě jen to co mě v tu chvíli napadne, pak už to nekontroluji. Nepíšu podle nějaké předlohy ani si neříkám, že budu psát veršem tonickým, sylabickým či jiným.. Ale pokud bys pro mě měla radu, nechám si poradit velice ráda. Lucka :o)

18.01.2006 20:03:00 | LOMI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí