Láska a její nástrahy

Láska a její nástrahy

Anotace: Láska není žádná věda

Láska
Láskou se zabývám a trápím
Těším se z ní i strádám
Její rozmary jí vždycky trpím
A své srdce do rukou vkládám

Vždy podrží mě nahoře
Aby na kolena mě mohla srazit
Přináší nám radosti moře
A přitom se snaží kudlu do zad vrazit

Spoustu lidí ji dlouho hledá
Někomu se podaří hned
Mnohým to zadarmo nedá
A získat ji není žádný med

Na kolena před ní padnu
Jen ať se mi v ní zadaří
Bez ní velmi rychle chřadnu
S ní celý svět září

Lásku každý potřebuje
A jak víme, není to žádná věda
Šťastný, kdo si ji vybojuje
Toť je má rada
Autor kukopr, 10.11.2010
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí