Pravopis

Pravopis

Anotace: ...

S ponaučením z let minulých
imponuješ mi s hravým pravopisem
mámíš mě pádem třetím svým
lákáš mě slovy a jejich stejnokrojem

Máš však ještě jednu múzu
mou budoucí noční můru...
Autor Lexisa, 11.11.2010
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: jára spots, Nick Name, CULIKATÁ, jitka.svobodova, Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí