Jako

Jako

Anotace: Jako

Jako oheň v kapkách deště,
jen uhlíků žhavých pár
Snaží se vzplanou, znovu, ještě,
nezbude nic, kde býval žár

Jako když mizí sen s ránem,
pouhá představa, vzpomeneš na ni?
Do propasti vhozený kámen,
tu tíhu cítíš ještě dlouho v dlani

Jako hojící se rána,
jizvu bílou zanechá
Otevřená nebeská brána
propustí duši člověka

Jako když tající sníh,
ostré skály odhaluje
Jenom smutek, žádných smích,
to na řasách mých slza je

Jako na jih letící ptáci,
v hnízdech zbudou jenom pírka černá
Loď co se za horizont ztrácí,
nespatříš ji, však zůstaneš věrná

Tak má naděje mne opustila,
místo srdce prázdnota
Temná díra, tam kde láska byla,
beznaděj a samota
Autor Angela Valley, 11.11.2010
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí