Limbo

Limbo

Anotace: Láska je silnější než smrt

Na místě, kde i doufat ve smrt je zakázáno
a kde duch času nemá žádnou moc
Tam řekneš mojí lásce ano
a prožijeme spolu věčnou noc

Nyní není nám přáno spojit naše bytí
Ty nemáš o mně zdání, já tě ve snu často zřím
Ač oči se radují, srdce mé to drtí
Snad poznáš mě, až zbude z nás dvou jenom stín

Až naše oči pohasnou, vytratí se jejích lesk
Nekonečný sen budem snít, neměj strach
Je to nový začátek, tak prosím žádný žal a stesk
V temnotě splyneme v objetí až překročíme práh
Autor Angela Valley, 11.11.2010
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, jitka.svobodova, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí