Sníh

Sníh

Anotace: ...

má volba je jasná
koncem začátek se řeší
chci abys byla šťastná
chci tě milovat a přežít
chci poznat tvoji vášeň
chci poznat tvoji něhu
na kolenou prosím...vytáhni mě ze sněhu
věřím, že to dokážeš
chci tě, tak proč se bráním?
nejsem vítěz, běž..
miluješ ho tak běž za ním
zmizela jsi v moři
já jsem zůstal na břehu
dům z karet se boří
znovu padám do sněhu...
Autor Manni3, 12.11.2010
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: r-a-d-a, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí