Prosba o slitování

Prosba o slitování

Anotace: Lehce šeptá sladká slova, životem nám proletí, láska to je živá voda, překonává staletí, však občas se nám v srdcích našich, na tisíc střípků rozletí. Střípky ty se pomaličku, do naší duše dostanou a ty malé střípky lásky, navždy už tam zůstanou...

Zas usíná další den
a na stůl rozvířený prach si sedá,
z reality vytrhl mě krásný sen,
který vítr rozfoukal,
zbyla jen vzpomínka bledá.

Všude klid,
však v duši bouře,
v uších zní mi hudby tón,
hádám, že mé srdce pláče,
když slza skápne na trombón.

U piána,
v přítmí svíčky,
mé prsty klapky laskají,
to že byli jsme si velmi blízcí,
si přehrávám v hlavě potají.

Ta vůně co se kolem line,
tvůj odér, který na mě lpí,
jako had, který se někde svine,
a pokojně si v koutě spí.

Venku silný vítr duje,
všude kolem klid a mír,
jen já svůj milý usměv stroje,
v bolesti se potácím.

Na zem flaška vína spadne,
rozlije se, rozbije.
To všechno bylo příliš snadné,
každý si to prožije.

Navždy lepší to tak bude,
věř mi, tohle dobře vím,
Kousek tebe ve mně navždy zbude,
Tak měj; Na rtech úsměv,
v duši mír.
Autor Annie the wolf, 12.11.2010
Přečteno 302x
Tipy 11
Poslední tipující: Metal Lady, Gabrielle, Aka Kiss, jitka.svobodova, Kapka, Žqáry, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná...

10.07.2011 20:31:00 | Metal Lady

moc hezké, i anotace ta se mi líbila moc anakonec i báseň je skvělá hlavně vypovídající o tom, že kdo to píše ví o čem píše :)

13.11.2010 22:03:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí