Štěstí? - Smutek?

Štěstí? - Smutek?

Anotace: ...

Jsem sama v celé kavárně
Však cítim se šťastně
Sedim tu jen u hrnku kávy
A srdce mam plné lásky
Jen jediné přání k dokonalosti mám
A to je tedy s tebou být
Už nějaký čas tě znám
I ty chceš se mnou žít
Tvoje děti,ty a já
My budeme rodinka krásná
A přesto mi bude něco chybět...
Nebudu dokonale šťastná
Ty víš,co bych si přála
Ty víš,jaký je můj velký sen
Sen,který mě už dlouho ničí...
...stát se matkou a ne tetou jen
I bez tvých dětí - tou tetou již jsem.
Autor 1982-JnU, 12.11.2010
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Držím pěstičky...

15.04.2011 15:16:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

Holka, ty jsi borka. Hodně štěstí =)

13.11.2010 10:25:00 | Corsica

Chápu Tvou touhu i Tvé přání.Být matkou je od Boha požehnání.ST

13.11.2010 00:07:00 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí