Závírám oči...

Závírám oči...

Anotace: ***14 měsíců jsi pryč a stále jsi tu***

Zavírám oči a v myšlenkách přemítám.
V slzách svou lásku proklínám.
Zapomenout na tebe srdce mé odmítá.
Někdy už mám pocit, že je to za mnou.
Pak přijde chvíle a já jsem opět tvou.
Líbám tě, hladím a objímám.
Po milování v náruči ti usínám.
Otevřít oči?
Ne, to přeci nechci.
Nemohu však po zbytek života jen snít.
Neměla jsem tě nechat jít.
Výčitky, bolest a nevyřčené mě sžírá.
Více však utrpení, že srdce nemá co si žádá.
V posteli schoulená.
Amorovým šípem raněná.
Nerozhodnost do vínku mi byla daná.
Snad proto, abych litovala.
Minulostí se prodírala.
Žalem umírala.
Autor Prdelka10, 12.11.2010
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí