Anděl versus peklo

Anděl versus peklo

Anotace: Anděl ... Peklo ... Láska...

Sbírka: Ze života jedné dívky...

Anděl versus ďábel ve mně se míchá,
a já si říkám, proč blbě se dýchá.
Snad zužuje mě neurčitý fakt,
že mě má někdo opravdu moc rád…

Nebe versus peklo, ve mně se střídá,
je to snad všechno taková bída?
Pořád mě drtí ten divný fakt,
že mě má přece jen někdo rád.

Anděl versus ďábel se ve mně pere,
já si připadám, pořád bez naděje.
Stále mě sleduje ten samý fakt,
začínám věřit, že mě má rád…

Nebe versus ďábel, anděl versus peklo,
tak se to nějak 20let vleklo…
Pak přestal sledovat mě ten čudný fakt,
on mě měl opravdu, někdo moc rád.

Levá nebo pravá? Anděl nebo ďábel?
Křídla a rohy? Tak si je naděl!
Kopeš jen za sebe, vyber si stranu,
tu která uštědří, ti menší ránu…

Svatozář upadla, v srdci to píchlo,
očka jen mrkala, břicho jen vzdychlo,
zradila jsem tu svou lepší sebe,
tu která vždy, milovala tebe.

Já si vybrala as špatnou stranu,
dostala jsem pak pořádnou ránu.
Už nevadil mi ten určitý fakt,
že mě měl opravdu někdo moc rád.
Autor Abbey..., 12.11.2010
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí