Zjištění

Zjištění

Anotace: první fáze... šok

Myšlenky lítaj jak messerschmity
lživými bombami devastují city

Každá střela tisíckrát bolí
kulkou do ran naplněných solí

Z mrtvého už krev neteče
vyhraje ten, kdo uteče

a rozum ž dávno nekřičí
na ramenou bere zaječí

Kolik bylo lží kolik pravd,
kolik nevěra setnula hlav?

tak končí tenhle epilog
a ze mě se stává cvok...
Autor Honzeek22, 13.11.2010
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., James Libustka, Prdelka10, ewon, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí