Hnědé pírko od Sokola

Hnědé pírko od Sokola

Anotace: Promiň lásko, svět se mění, tak kolik tvoje duše ví a zná? Vytrhls mě z mého snění, možná však nebyli jsme nikdy dva.

Z oblohy se plavně sneslo,
hnědé pírko sokola,
srdce ve mě lehce pleslo,
jak když výtah jede ze zdola.

Chvilkový znak přetížení,
že láska ve mě stále tkví,
Byl tu a už zase není,
jak strom, který se rozvětví.

Proč každá věc co někde leží,
tvojí tvář mi vzpomíná,
zapomenout dá se stěží,
když má láska je tak nevinná.

V duši, v hlavě,
střípků kousky,
vzpomínky na těch pár let,
namazané máslem housky,
barvy ztratil z duhy svět.

Milovat tě můžu stále,
snad mi jednou promineš,
však nevidím v tom cestu dále,
stvrzeno jak daný keš.

Vzhůru dolů a pak znova,
má ústa ze snu tvé jméno volat smí,
však jak to tmavé písko od sokola,
se s větrem někam vytrácí.
Autor Annie the wolf, 13.11.2010
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: r-a-d-a, Mrtvý květ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí