Chováš se jakoby nic, ale já se trápím...

Chováš se jakoby nic, ale já se trápím...

Anotace: ...

Ležíš vedle mne a já na Tebe jen koukám,
že otevřeš oči a řekneš ahoj lásko,doufám.!
I přes to, že se trápím a ty to víš,
dál vedle mne jakoby nic spokojeně spíš.!
Spokojeně si pochrupkáváš
a mě pomalu, ale jistě sbohem dáváš.!
Bez Tebe je ta postel tak bílá,
vedle Tebe jsem tak šťastná byla.!
Okolní svět je bez Tebe příliš černý
a já dělám stále chyby stejný.!
Nechci Tě nechat jít,
aspoň v tom srdci Tě chci mít..!! <3
Autor hyenka, 13.11.2010
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Dygi, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mockrat dekuju

20.11.2010 15:42:00 | hyenka

moc pěkná básnička, hlavně procítěná, líbí se mi i styl prostě to tam je, rýmy. osobitost a hotovo

13.11.2010 21:50:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí