Sama v dešti..

Sama v dešti..

Anotace: Možná metafora, možná to tak je.. Než jsem včera usla, tak mě něco málo napadlo..

Unavené oči pláčou,
sedíc samotné dívky v dešti,
jiskry v očích již dávnou neskáčou,
topí se v nešťastné zamilovanosti..

Štěstí stalo se minulostí,
srdce svírá jí žal,
zasloužil by hlavu utnouti
ten, kdo srdce jí vzal..

Sliby o lásce byly jen lží,
hnusně jí motal hlavu,
do očí se opět vlévají slzy
a touží si ostřím projeti ruku..

Dny, kdy se smávali spolu už se nevrátí,
přemýšlí proč tedy má na světě býti..
Autor r-a-d-a, 13.11.2010
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: Prdelka10, R.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí